Havemøbler

Hus og Have

Brugsting

Tilmeld Nyhedsbrev

visa edankort

Handelsbetingelser

Julegaven købt her i Bellas Have kan byttes helt frem til 1. februar 2018

Her finder du de informationer du kan have glæde af som kunde hos Bellas Have. Har du spørgsmål du ikke kan finde svar på her, så er du velkommen til at kontakte Bellas Have på mail: info@bellashave.com eller telefon 29400151/22187781


Levering

Du kan forvente at modtage din varer 1-3 dage efter at Bellas Have har modtaget din betaling, men jeg kan selvfølgelig ikke garanterer for uforudsete forhindringer.
Husk, at oplyse om fragtmanden må stille varen hos dig, hvis ikke der ikke er nogen til at modtage den, ellers notér hvis det ikke er muligt.

Fragtfri levering: Ved køb af varer for 499,- DKK., leverer vi ordren fragtfri til dig i Danmark.
OBS. Fragtfri levering gælder ikke til ikke brofaste øer, samt forsendelser til Grønland og Færøerne, pris oplyses ved henvendelse – og til Norden og øvrige udland oplyses pris også ved henvendelse.


Betaling

Du kan betale med Dankort og edankkort, eller via bankoverførsel. Der er ingen risiko forbundet med kortbetalingen, da den foregår via en sikker og krypteret forbindelse (SSL). Det betyder at ingen kan aflæse informationer under transaktionen med PBS. Når du betaler med dankort trækker vi først beløbet fra din konto via et transaktionsnummer, når varerne er afsendt til dig.

Du kan selvfølgelig også betale ved bankoverførsel

og du kan betale med Mobile Pay på 22187781

 

Garanti, reklamation og fortrydelsesret

Hvis der, mod forventning, skulle opstå skader under forsendelsen eller hvis du modtager varer, der er behæftet med fejl, bytter vi dem uden fragtomkostninger for dig. Mail eller ring til kundeservice og få en returpakkeseddel tilsendt. Der gives ingen garanti for små stødafskallinger i maling.
Ved synlige fejl, forstås skader eller mangler på varen, der opdages umiddelbart efter modtagelsen. Der skal reklameres senest førstkommende hverdag. Skader der opstår efter ibrugtagning og som kan henføres til en produktionsfejl, er omfattet af garantien. Varer, der efter ibrugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller på anden måde har lidt overlast, vil ikke være omfattet af garantien - samt varer der ikke bliver beskyttet mod vind og vejr.

Bellas Have sælger kvalitetsprodukter, som kan holde i mange år med bare lidt vedligeholdese. Men alt jern ruster ved brug ude, så det anbefales at lakere/ rustbeskytte produkterne hvis de skal bruges ude. Ellers kan der, over tid, forekomme rustområder, gennemtæring eller farveafmatning.

Du har 2 års reklamationsret. Hvis du reklamerer mere end 6 måneder efter dit køb, er det dog dig, der skal påvise at fejlen eller manglen er opstået som følge af en produktionsfejl, og ikke af almindelig slidtage ved brug.
Fortrydelsesret. Du har 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.

 Betingelserne for at fortryde et køb er: 

  • At varen returneres til os senest 14 dage efter du har modtaget den.  
  • At varen tilbagesendes i væsentlig samme stand, som ved modtagelsen. Hvis en vare er afprøvet og det er åbenbart, at dens salgsværdi er forringet som følge heraf, feks ikke pakket ordenlig ind i original emballage, kan købet ikke fortrydes.    
  • At varen returneres i intakt original emballage (ved originalemballage forstås æske, kasse eller anden emballage, specielt beregnet til varen).


Returneringen, ved brug af fortrydelseret sker det for egen regning. Hvis du fortryder dit køb, vil hele købsbeløbet blive tilbagebetalt. Tilbagebetaling vil ske lynhurtig - og senest 14 dage efter modtagelse af returvaren.
 
Returvarer, kun efter aftale, skal sendes til:
Bellas Have,
Smidstrupvej 31 DK-4733 Tappernøje

Er du i tvivl om noget vedrørende din ordre så skriv til info@bellashave.com, eller ring på tlf. 29400151/22187781. jeg vil besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.


Tak fordi du handlede hos Bellas Have. Jeg håber du bliver rigtig glad for dit køb - og snart ser dig igen :-)

hilsner

Sofie, Bellas Have