Havemøbler

Hus og Have

Brugsting

Tilmeld Nyhedsbrev

visa edankort

Velkommen til Bellas Have

Et dejligt univers af skønne lette havemøbler, søde ampler til blomster eller lys. Fine kurve i jern, fuglebure, blomsterborde, pedistaler, opsatser, patinerede potter -og mange andre skønne ting, du kan bruge til dit helt særlige ude og indeliv.

Mange af de varer du finder i Bellas Have er produceret i jern, der er malet og patineret. Det ser fantastisk godt ud, da tingene ikke stjæler hele billedet fra haven - eller det det ellers står ved siden af. Samtidig er tingene jo så smukke, at de sagtens kan stå alene.

Her nu hvor lyset bliver mindre og den mørke tid er over os, er det så dejligt at pynte op ved indgangspartiet med blomster, kurve, kroner og lys, så alle kan føle sig velkomne :)

Og husk at tænke lidt på fuglene, så de har adgang til vand og mad i den kommende kolde tid  - Du kan finde de sødeste foderampler og vandbade, der kan pynte - og samtidig få glæde af fuglelivet i haven.

HUSK at julegaven købt her i BELLAS HAVE, selvfølgelig kan byttes helt frem til 1. februar 2017

Og at sidste dag for afsendelse, hvis du vil modtage pakken inden jul - er den 21. december 2016

Det var igen i år super hyggeligt at have stand på Alletiders Roskilde Julemarked, på Musicon i Roskilde. Glæder mig allerede til næste år :)

 Bellas Have ønsker jer alle en dejlig jul og et skønt nytår