Havemøbler

Hus og Have

Brugsting

Tilmeld Nyhedsbrev

visa edankort

Velkommen til Bellas Have

Et dejligt univers af skønne lette havemøbler, søde ampler til blomster eller lys. Fine kurve i jern, fuglebure, blomsterborde, pedistaler, opsatser, patinerede potter -og mange andre skønne ting, du kan bruge til dit helt særlige ude og indeliv.

Mange af de varer du finder i Bellas Have er produceret i jern, der er malet og patineret. Det ser fantastisk godt ud, da tingene ikke stjæler hele billedet fra haven - eller det det ellers står ved siden af. Samtidig er tingene jo så smukke, at de sagtens kan stå alene.

Her nu hvor lyset bliver mindre og den mørke tid er over os, er det så dejligt at pynte op ved indgangspartiet med blomster, kurve, kroner og lys, så alle kan føle sig velkomne :)

Og husk at tænke lidt på fuglene, så de har adgang til vand og mad i den kommende kolde tid  - Du kan finde de sødeste foderampler og vandbade, der kan pynte - og samtidig få glæde af fuglelivet i haven.

Julegaven købt her i BELLAS HAVE, kan byttes helt frem til 1. februar 2018  Og husk at sidste dag for afsendelse, hvis du vil modtage pakken inden jul - er den 19. december 2017

          Bellas Have deltager igen på Alletiders Roskilde Julemarked på Mucsicon i Roskilde,

Det er d, 25. og 26. nov. 2017 kl. 10-16, vi byder indenfor i den rå betonhal nr 9 til det skønne julemarked,                                                                                                                                                                                                   fyldt med fine boder med alt fra papirklip, kranse, fuglebade til juleøl, kreahjørne, cafe og underholdning.                 

Jeg har, udover et stort udvalg af mine varer, også skønne kranse og dekorationer med i år                                                                                                                                                                                                    og så er der gratis adgang og parkering -  velkommen til dejlige dage, hvor der åbnes op for julen:-)


Hilsner Sofie

Bellas Have